lördag 8 mars 2014

Avnjuter  en kopp kaffe på balkongen och njuter av vårens friska vindar och solens varma strålar. Yoga gör mig självklart sällskap. 
Hade en av alla mina fina bröder på besök igår kväll. Bror nummer tre i skalan av fem ;) Han är rejält allergisk emot pälsdjur så han brukar inte kunna stanna så länge men igår gick det riktigt bra! Han nös några gånger och näsan rann lite men sen gick det över. Trots att han inte tagit någon medicin. Skönt för det är lite trist att han inte kan hälsa på längre stunder bara för sin allergi :(
Bjöd på kokkaffe från min visseljohanna och när han tog en klunk så utbrast han: "åååh, mormorskaffe!"  Ja mormor bjöd alltid på kokkaffe och det är ju så mycket godare än brygg. 
Vi började prata om mormor, om att hennes syster precis också somnat in. Om hur de båda levde ett så långt friskt liv och när det väl var deras tid så gick det fort. Om rädsla inför döden, ångest eller frid? Vi pratade om Kristian Gidlund, om hans fantastiska kamp mot cancern och hur tungt det var att se programmet när han besökte Jill i Nashville med vetskapen att han nu är borta. Vi pratade om vår syster, om hennes kamp och hennes sista veckor i livet. Minnen som kom upp som legat bak i huvudet länge och tillslut så sitter vi båda och gråter. 
Att minnas kan vara jobbigt och tungt men också en befrielse. Det blev en härlig kväll med gråt och skratt och en massa träningstips. Tack Anders! 


Inga kommentarer: