söndag 14 juni 2015

Som jag har längtat! Ett utav mina absoluta favoritband kom äntligen hit till Göteborg igen för en spelning! 
I fredags var det dags. Har väntat i sju månader, sen jag köpte biljetten, och nu var det dags. 1 och en halv låt hann de med sen stöp Dave Grohl av scenen och bröt benet. Jisses vad snopet det blev! Och besvikelsen var ett faktum... De skulle komma tillbaka för en ny spelning sa han, liggandes på marken. Så Taylor tog över micken och de andra i bandet öste på med rejält rockiga covers. Och även om det var sjukt bra så var det inte Foo Fighters. 
Men så plötsligt syns en stol på storbildstvn och Dave rullas ut, placeras med foten i högläge och en läkare framför sig. Sen jävlar drog det igång! 
Sjukt bra konsert även om jag saknade att se Dave fara omkring som ett yrväder övertaggad. Nu var han bara övertaggad för jag har nog aldrig sett någon ösa loss så innutahelvete sittandes på en stol med ett brutet ben! 
Tillslut lyckades han med hjälp av kryckor ta sig framåt på scenen för att framföra en akustisk version av My Hero som han tillägnade läkaren på plats. Dave sa: "This  might seem like a bad thing, but you know what? I think this might be the best night of the whole fucking tour"
Och det jublet!!! Gåshud!! 
För att inte prata om sista låten, Best of you, Dave vrålade sönder sin röst men jävlar... Jag glömmer aldrig den känslan!! 
En helt fantastisk kväll! Med fantastiska tjejer som sällskap. Vi har alltid lyckade kvällar ihop. Love you! 


Och ja... Mina skor ser ut som de varit på rockfestival på en leråker. Hrrmm...Inga kommentarer: