måndag 3 december 2012

Ambivalens!!!
Jag har blivit erbjuden ett annat jobb. Dagtid, som jag vill men... jobbet innehåller en hel del tolkning vilket jag inte vill. Återigen kommer ångesten krypandes upp inom mig och även om jag vet att jag behärskar teckenspråket bra, jag klarar av det och jag tycker det är kul som kryper den där ångestkänslan omkring i mig. Den jag hade sista terminen i skolan. Dessutom är jobbet enbart en visstidsanställning.

Egentligen vill jag inte sluta på det jobbet jag har. När det fungerar där så är det världens mest fantastiska jobb! Det är min andra familj och jag vurmar verkligen för dessa utsatta individer. Är det då rätt av mig att ge upp på dem? Ge upp på det jag brinner för? Jag vet att jag är bra på mitt jobb, jag få bekräftelse på det ofta.
Det känns som att jag enbart väljer att ta ett nytt jobb för att jag är trött på hur situationen är. Men VILL jag verkligen bort??? Eller är det för att vi har sådan konflikter med nya ledningen som gör det?

Hittade en så bra skylt på Gallerix igår. Funderar på att köpa den och hänga den på jobbet, eller modifiera den lite... för ledningen tar ju inte så mycket hänsyn.


Viktig information!

På grund av personalbrist arbetar här numera bara människor. Dessa är väldigt sällsynta och ömtåliga, så vi ber er vänligen att vara varsamma med dem.

Med vänlig hälsning
Ledningen

Men istället för Ledningen så skriver vi under med människorna.....

Inga kommentarer: