måndag 10 december 2012

Denna hösten har varit späckad med sjukdomar, komplicerade operationer och svackor för min del och jag känner hur dåligt jag mår av denna slapphet. Jag vill ju verkligen inte vara en soffpotatis och innerst inne är jag verkligen inte det heller men det är svårt att ta sig tillbaka på banan igen när man varit borta ett tag.
Min kompis Anna har börjat träna med en PT och jag ser verkligen resultat på henne! Både fysiskt och psykiskt. Jag blir peppad av hennes ork och jag har bett henne puscha mig så jag kommer iväg.
Cicci, min vän från tolklinjen tränar crossfit och jag blir sjukt sugen på att testa när jag läser om hennes träningspass. Så jag som aldrig ger några nyårslöften tänker unna (istället för att lova) mig att först testa på crossfit och om det är något som passar mig så blir det ett medlemskap. Just den träningen puschar och utmanar dig att göra sådant du trott var omöjligt och det är just sådant jag vill med min träning. Bli stolt över mig själv.
Strong IS the new skinny!

1 kommentar:

Vera sa...

Jag är så PÅ träningen - vill öka gymträningen med minst 1 gång till i veckan! Nu har jag skaffat ny blogg, så häng på om du vill. <3