onsdag 18 maj 2011

Ni vet vad som händer på lördag kl 18.00 va? Inte?
Domedagen är här! och hela jorden kommer drabbas av en enorm jordbävning! Iaf om man ska tro Harold Camping som sitter i Oklahama och sänder ut radio. Han har studerat bibeln i hela sitt liv och har nu gjort beräkningar att på lördag, 21 maj 2011, så kommer domedagen. Då kommer alla rättfärdiga människor färdas upp i himmelen och enbart lämna kvar sina kläder på jorden. Även de som är avlidna kommer återuppstå och för oss andra som blir kvar på jorden så börjar en fem månaders lång plåga av svält, lidande och död. Sen den 21 oktober så kommer gud förstöra jorden i en brand. Grillfest anyone?

Hur vet han att det är just den 21 maj det kommer ske? Jo han har som sagt studerat bibeln och kunnat räkna ut att den 21 maj är det exakt 7000 år sen Noaks ark seglade iväg och syndafallet föll. Vad jag då undrar är hur fasen kan han veta datumet då Noak seglade iväg? Men med tanke på hur gammal han är så kanske han levde då... han kanske är Noak i reinkarnation?

En reporter frågade Harold vad som skulle hända om han vaknar upp på söndagen och allt är som vanligt?
Men det kommer inte ske serru, för de har så mycket exakt bevisning för att domedagen kommer då, världen kommer gå under. Gud har gett mänskligheten 7000 år och nu är den eran över. Ajöss och tack för fisken!

Alltså jag kan inte låta bli att fascineras av sådana här fanatiker och hur lättledd mänskligheten är för att de så desperat hoppas på bättring. Hoppas på att det någonstans ska finnas en förlåtande gud som renar dem från synd.
Ta ansvar istället. Att jorden ser ut som den gör idag är vårt egna fel. Det är människans girighet och pengabegär som ställt till det. Maktgalna idioter som styr människor med järnhand. Precis som den påstådda guden också faktiskt gör.
Vi förstör vår planet, det är inte en gud som straffar oss. Det är vi som straffar oss själva och framförallt våra barn och deras barn...

Men det är klart, om jorden går under i oktober så spelar det ju ingen roll. Jisses vad jag ska synda i sommar!

Inga kommentarer: