måndag 19 december 2011

När jag fick hem min senaste beställning från SockDesigners så fick jag med en liten mojäng som jag inte riktigt begrep vad det var... Efter en stunds sökande på nätet så hittade jag svaret. En sock clip! I min värld den mest onödigaste pryl man bara kan tänka sig.

Sock Clip är en patenterad uppfinning från England (vad annars?) som under tvätten håller ihop dina strump-par. Genom att klämma ihop stumporna med varandra så blandas de inte med de andra strumporna (för det vore ju livsfarligt!) och du behöver sen inte stå och sortera och leta par efter tvätten.
Och detta skickar SockDesigners med! De som tillverkar strumpor i 100% ekologisk bomull! Lite besviken blev jag faktiskt för hur bra miljötänk är det här med en jävla massa plastklämmor i tvätten då? Och tillverkningen av dessa plastklämmor? Hrmpf.
Näe om du nu är så jumlans lat så du inte orkar sortera dina strumpor efter tvätt så tycker jag att du ska bli lite mer wild and crazy och bara slänga ner alla strumporna i en låda och sen mixmatcha dem hur som helst!
Living on the edge! ;-)

3 kommentarer:

Om oss sa...

Jag har också tänkt på det. Sade det till Tommy idag då jag hittade denna mackapär. Total sågning! Men jag tänkte vi båda mailar sockdesigners! Tillsammans kan vi påverka!

Cilla sa...

Absolut!
Har slängt iväg ett mail :)

Anonym sa...

Alltså, please! Klart det onödigaste jag sett under hela året!