tisdag 20 april 2010

Denna veckan är en vecka i månaden jag hatar. PMS veckan... Horror!! Mitt behov av att stoppa sötsaker i munnen tiodubblas och jag blir en tokig hormonstinn kossa. Allt det jag kämpar så hårt för får jag kämpa med så mycket värre under denna veckan. Huh... måtte den vara slut snart! Igår gled det ner två kanelbullar och en påse med lösgodis i matkorgen utan att jag knappt märkte det. Och svull svull, allt försvann igår. Bah. Jag måste verkligen försöka ordentligt att bita ihop. Kan ju inte gå back så mycket bara för att man har sin hemska pmsvecka. Nepp, skärpning Cilla och skärpning hormoner!

Igår kom lilla Svea till världen också. Svea som de hela tiden trott varit en Sven :) Men Svea var en riktig liten sötdocka.
Idag är det fjärde dagen utav min sexdagars ledighet. Jag klagar verkligen inte, det här är hur skönt som helst. Det är först idag jag kunde somna om när jag vaknade sju imorse och klev upp först nu halv tio. Så det tar ett tag innan man kan slappna av.
Nu blir det frukost och .... Kaffe!

Tänk på att leva, inte bara överleva.

3 kommentarer:

Scrum sa...

Tacka vet jag p-medel som inte ger pms. :)

Anonym sa...

Du är inte bara min sis - du är min pms-sister också. :) Om kanelbullarna och godiset smakade bra, så var det kanske det som din kropp behövde? (Tänkte vända det till något positivare). Du är grym! Och njut av ledigheten - det är du värd big time! Och välkommen till världen, Svea.

Carro sa...

Om din kropp tycker att du ska svulla en dag i månaden så innebär det 12 dagar/år. Jämför det med resterande dagar då du är duktig som attan så inser du att du inte kan gå speciellt mycket back trots allt.