torsdag 15 april 2010

Så kan det gå

Se där ja. Nyligen hemkommen från ssk och långpromenad.
-10,4 kg! Nu händer det äntligen saker, platån har börjar rasa.
Jag är väl antagligen en sån där människa som inte kan tappa i vikt snabbt, det tar tid för mig. Men nu har jag bra stöd, jag äter sunt och det går då sakta neråt. Vilket är jätteskönt! Men jag har fått kämpa sen jag började den här resan i september. Jag trodde nog aldrig att det skulle gå så trögt... Så jag har verkligen svettats och slitit bort varenda litet gram ifrån min kropp! Men nu har det slitet, den kampen blivit min vardag och är på så sätt inte längre speciellt slitigt eller kämpigt. Det känns helt okej.
Eller så känns det okej bara för att det är en bra dag med 10 kg mindre på min kropp, en strålande sol och en god kopp kaffe framför mig. jag vet inte... men gott känns det ;)

Läste på någons blogg att man ska tänka på sina delmål och inte det slutgiltliga målet. För när man har många kilon att gå ner så kan det slutgiltliga målet kännas så långt bort och det är lätt att ge upp då. Jag fick mig en tankeställare där. Ska numera försöka tänka i delmålsetapper. Mina delmål är hela tiden 5 kg numera. Så 3 kg kvar till nästa delmål. Känns inte alls som en omöjlighet utan absolut som något möjligt som SKA ske. Genast blir tänket mycket positivare.
Positivt tänkande behövs när man ska igenom den här resan....


Ut! Andas! Lev!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Cilla - du är så jävla bäst! Grattis! Jag vill ju gärna se något positivt med allt och i ditt fall (det går långsamt) så tror jag att ju snabbare det går desto lättare är det att gå upp igen. När man får kämpa så väljer man ju att ändra om kosten, och bli van vid den. So you fuckin rock girl! Och ja, livet är härligt!

Cilla sa...

Puss på dig sötfröken!

Scrum sa...

Hej och tack för peppet!
Vad kul att din platå har lossnat! :) Härligt att du inte gett upp trots att den varit seg. Nu får du din belöning.

Lessfat sa...

Grattis till viktminskningen!! Här tycks det oxå vara en platå just nu suck. Men skam den som ger sig! Nu kämpar vi!