tisdag 9 mars 2010

Goood morgon Göteborg!

Så var man hemma igen efter några dagar i ett väldans snöfyllt småland. Kan inte minnas att jag någonsin sett så mkt snö där under de 14 åren jag bodde där. Som jag sa: "Är inte säker på att jag anlänt till småland.... det kan lika gärna vara DA FREAKIN' NORTHPOLE!"
I lördags så döptes Vide, Nathanael, Leonard och jag är hans extremt stolta gudmor. Han var tyst som en mus under hela ceremonin, förutom några små fnissattacker. Det var mest spännande att beundra de vackra lamporna i kyrkans tak tror jag..... Tung är han dock den lilla heffaklumpen! Hade faktiskt hemsk träningsvärk i armarna i söndags, haha.
Efter dopet så åt vi i församlingshemmet. Jag och Vivvi, Vides mamma, hade nostalgitrippar. Vad mycket tid vi spenderat där nere! Filmkvällar, bakat, tjuvrökt, umgåtts... när man bor i ett sånt litet samhälle som vi gjorde så finns det inte så mkt aktiviteter att hitta på så församlingshemmet var som vår fritidsgård. Vi har haft så otroligt roligt där! Det var tider det. Det får mig att låta som om jag var lastgammal, haha.

Resten utav helgen har jag umgåtts med mamms. Varit i stan och fyndat, som jag alltid gör i Värnamo, förstår inte varför? Hittade en perfekt matta till köket för 80:- och lite annat jox. Ska ge mig påatt fixa nya gardiner i köket, vill ha bara en vanlig rak kappa. Så vi får se hur det blir. Först måste jag fixa till gardinstången då den är sned. Dåliga väggar.... får skruva nya hål för fästena.

Det var skönt att komma hem igår. Vi har inte ens häften så lite snö här uppe som hos mamms. Tack och lov! Jag vill ha bort den nu, vår tack! Tror jag ska ta och be nån ringa till afrika och säga till fåglarna att komma hem nu.... haha.
Nu. Kaffe!
Som sagt.... en jävla massa snö.

Jag med stolta föräldrar och en mycket blyg storebror.


Utslagen hjälte efter en hel dag med bus och ståhej.


Det var liksom KALLT i småland!


Inga kommentarer: