tisdag 30 mars 2010

Vad jag kan!

Jisses vad jag är duktig på att shoppa när jag har folk med mig! Och egentligen har jag ju inte råd att shoppa denna månaden heller, men samtidigt... det var behövliga saker. Nu slipper jag köpa dem nästa månad. Det gäller att se det positiva i allt ;)
Bästa Veronyca o ch hennes karl erbjöd mig, en pmsande kvinna, att åka med till IKEA igår. Genast försvann mitt dåliga humör! Nästan, haha. Så jag fick köpt en nytt upphäng till lampan i sovrummet. Jag har nämligen haft lite problem med att få den svarta kåpan att stanna vid taket och inte exponera all ful sladd därunder. Så nu fick jag till det, men... nu bor jag ju i ett gammalt hus med stuckatur i taket. Vilket är jättefint när man inte har ngn lampa men ett helvete eftersom allt blir snett, vint och skevt! Nåväl, det ser bättre ut iaf. Fick köpt nya sänglampor också så nu börjar det bli lite ordning på sovrummet. Är inne i en fixar period just nu, vill bara göra iordning överallt.
Vi åkte vidare till Ö&B sen också. Hittade mig en vattenkokare för 99:- så nu slipper jag använda spisen varenda gång jag vill ha kaffe. Vilket är rätt ofta när jag är hemma, haha.

Idag är jag ledig och jag ska försöka passa på att börja med vårstädning/rensning. Har dock en tuff jobbarperiod just nu så vi får se hur mycket jag orkar, jag kanske bara orkar med att njuta av våren, solen och koltrastens sång? Är det helt fel? Neeeruuuu!

Schema: Kaffe, promenad, handling, städ och tvätt. Ikväll blir det som vanligt en date med Dr. Reid.

1 kommentar:

Vera sa...

Du, lamporna blev grymmesnygga. Jag glömde skicka sms, då jag jobbade - sedan försvann det. Ett ganska vanligt dilemma i mitt liv. Men jag glömde dig inte. <3 KRAM